Leiebil Lusaka Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Lusaka Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Lusaka Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Lusaka Lufthavn gjennom oss.

Lusaka Lufthavn guide

Bilutleie Lusaka Lufthavn
Leiebil Lusaka Lufthavn

Lusaka Lufthavn (LUN), nå kalt Kenneth Kaunda International Airport, ligger omkring 25 km nordvest for Lusaka. Det går noen busser mellom flyplassen og Lusaka, men det mest vanlige transportmiddelet er taxi. Det finnes flere bilutleieselskap på flyplassen. Flyplassens hjemmeside oppgir ikke hvilke, men noen av dem er Europcar, CarTrawler og Ian. Det er også gode muligheter for å leie bil i Lusaka.

Flyplassen er oppkalt etter republikken Zambias første president, Kenneth Kaunda.
Den er hovedsete for Zambian Airways. I 2008 besøkte 740 932 passasjerer flyplassen, over 600 000 gjaldt internasjonale destinasjoner. De fleste flyselskapene som betjener flyplassen er afrikanske og går til andre land på kontinentet, men det går også rutefly til London og Amsterdam.
På flyplassen er det bank, postkontor, taxfree, VIP-lounge, konferansesenter, apotek, turistinformasjon og reisebyrå. Her finnes også restaurant og bar.