Leiebil Long Beach

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Long Beach

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Long Beach

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Long Beach fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Long Beach gjennom oss.

Long Beach guide

Bilutleie Long Beach
Leiebil Long Beach

Long Beach ligger ved San Pedro Bay i delstaten California, nærmere bestemt 30 km sør for Los Angeles. Byen har ca. 470.000 innbyggere (2010). Long Beach har felles havn med Los Angeles, via kanal-forbindelsen «Cerritos Channel».

Ved siden av at Long Beach har en del industri – og dessuten et militært nærvær med både flåtehavn og flybase – er det først og fremst turistnæringen som er byens økonomiske drivkraft.

Den største attraksjonen i byen er den fantastiske, hele 13 km lange badestranden. Andre severdigheter er skipet ”Queen Mary”, som har funksjon som maritimt museum. «Walter- Pyramide», en pyramideformet idrettshall for basket- og volleyball, er byens mest spesielle bygning – og et populært besøksmål.

Long Beach er for øvrig åsted for flere kjente evenementer – bl.a. den årlige Long Beach Blues Festival og billøpet Long Beach Grand Prix.

Nærmeste flyplass er en lokale Long Beach Airport, som ligger 6 km nordøst for sentrum. Ellers ligger Los Angeles International Airport bare 34 km nordvest for Long Beach.