Leiebil Limassol

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Kypros
  4. chevron_right
  5. Leiebil Limassol

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Limassol

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Limassol fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Limassol gjennom oss.

Limassol guide

Bilutleie Limmasol
Leiebil Limmasol

Limassol ligger på sørkysten av øya Kypros i Middelhavet, og er landets nest største by med omlag 235.000 innbyggere (2011). Byen ligger ved Akrotiribukten, og er dessuten øyas viktigste havneby. Herfra går det ferger til bl. a. Athen, Beirut, Rhodos og Haifa.

Limassol er  en viktig handels- og industriby samt en svært populær turistby i sommerhalvåret. Byen ligger omgitt av vinmarker og sitruslunder, og har lang kulturell tradisjon med mange museer og arkeologiske utgravninger.

Byens venetianske borg far 1100-tallet er en stor turistattraksjon. Denne huser idag et museum der man kan se funn fra middelalderen.
I Limassol finnes også et etnografisk museum, som har utstillinger av kypriotisk håndverk, kostymer og husholdningsartikler.

Turister kommer til Limassol for å nyte sol, strand og badeliv, og her finnes også en flott strandpromenade. Det er i tillegg flere kunstgallerier i byen samt en flott park med en liten dyrehage.

Hvert år arrangerer byen et årlig karneval (som varer i 10 dager), en vinfestival i september måned samt en blomsterfestival i mai måned.

Nærmeste flyplass er Paphos International Airport som ligger 60 km vest for Limassol.