Leiebil Larnaca

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Kypros
  4. chevron_right
  5. Leiebil Larnaca

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Larnaca

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Larnaca fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Larnaca gjennom oss.

Larnaca guide

Bilutleie Larnaca
Leiebil Larnaca

Havnebyen Larnaca ligger sørøst på øya Kypros i Middelhavet, og har omlag 72.000 innbyggere (2010). Larnaca er en populær turistby, og mottar millioner av besøkende hvert år. De fleste turister kommer på sol- og badeferie til Larnaca, og byen har flotte badestrender.

Larnaca har flere historiske bygninger og ruiner, og Lazarus-kirken fra 900-tallet er en stor turistattraksjon. Her ligger også «Larnaca Slott» – et ottomansk fort fra 1600-tallet. Fortet rommer idag et middelaldermuseum, to arkeologiske museer, et naturhistorisk museum samt et paleontologisk museum – der man bl.a. kan se utstilling av dinosaurus.

Omlag 5 km sørvest for sentrum ligger Hala Sultan-moskeen fra 1816, som også er en populær severdigheter. Moskeen blir regnet som en av de viktigste helligdommene i islam.

Byen har ellers flere kunstgallerier, et antikvitetsmuseum og et teater.

Larnaca har et livlig uteliv med barer, puber og nattklubber, og i gamlebyen finnes dessuten hyggelige tavernaer og små butikker. Mange turister liker å spasere på den lange strandpromenaden i Larnaca, og her finnes det også flere restauranter, caféer og butikker.

Larnaca International Airport ligger 6 km sørvest for sentrum.