Leiebil Kingston Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kingston Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kingston Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kingston Lufthavn gjennom oss.

Kingston Lufthavn guide

Bilutleie Kingston Lufthavn
Leiebil Kingston Lufthavn

Kingston Norman Manley International Airport (KIN) – oppkalt etter politikeren Norman Manley – ligger 15 kilometer sør for Kingston sentrum, nærmere bestemt på en halvøy på motsatt side av Kingston Harbour. Dette er en travel flyplass, som betjener rundt 1,7 millioner passasjerer årlig.

Det er direkteruter til en rekke internasjonale destinasjoner fra Kingston Lufthavn – først og fremst i Amerika og Europa. Mange flyselskaper opererer her, bl.a. British Airways, Air Jamaica, American Airlines, Carribean Airlines og Cayman Airways.

Flyplassen ble åpnet i 1968 – og den var i mange år kjent under navnet Palisadoes. For tiden er en storstilt utbygging av ny terminal i gang, og dette arbeidet er planlagt ferdigstilt innen 2022.

Det finnes et trettitals restauranter, caféer, kiosker, barer og butikker på flyplassen – så fasilitetene er svært gode her for reisende. Det er også trådløs internett-tilgang tilgjengelig på flyplassen samt konferanserom. Det er imidlertid ingen hoteller ved Kingston Lufthavn, men man finner et godt utvalg av overnattingsteder i alle prisklasser i og rundt sentrum.

For å komme seg fra flyplassen og inn til selve Kingston, kan man benytte buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Kingston, kan man henvende seg til et av bilutleiebyråene som er representert i terminalbygget på flyplassen. Her har bl.a. leiebilfirmaene Avis, Budget, Hertz og Island Car Rentals sine kontorer.