Leiebil Kefalonia Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Kefalonia Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Kefalonia Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Kefalonia Lufthavn gjennom oss.

Kefalonia Lufthavn guide

Bilutleie Kefalonia Lufthavn
Leiebil Kefalonia Lufthavn

Kefalonia International Airport (EFL) ligger på den greske øya Kefalonia (Kefallinia) i Det joniske hav – 9 km sørøst for øyas hovedstad Argostoli.

Flyplassen har relativt stor chartertrafikk sommerstid fra en rekke europeiske byer, og flyselskaper som Austrian Airlines, EasyJet, Norwegian og Ryanair trafikkerer her.

Fra flyplassen går det i tillegg direkteruter året rundt til bl.a. Athen. Flytiden mellom Athen og øya Kefalonia er 45 min.

Kefalonia Lufthavn åpnet i 1971 og har en terminalbygning. Det er relativt få fasiliteter på flyplassen for reisende, men det finnes café, tax-free-butikk, gullsmed samt turistinformasjons-skranke i terminalbygningen. I tillegg har en rekke bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – deriblant de internasjonale og kjente aktørene som Hertz og Europcar.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Argostoli, kan man benytte taxi eller leiebil. Det går pr. dags dato ingen ordinære bussruter på denne strekningen, men enkelte turoperatører tilbyr gratis minibuss fra flyplassen til hotellet.

Mange turister velger å leie bil på Kefalonia, slik at man kan utforske denne vakre greske øya på egenhånd.