Leiebil Karlstad

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Karlstad

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Karlstad Finn

beste pris på bilutleie i Karlstad fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Karlstad gjennom oss.

Karlstad guide

Bilutleie Karlstad
Leiebil Karlstad

Karlstad ligger på nordsiden av Sveriges største innsjø Vänern i Midt-Sverige, og er administrativt senter for Värmlands län. Byen har omlag 62.000 innbyggere (2011), og ligger der elven «Klarälven» renner ut i Vänern.

Karlstad har en av landets største innsjøhavner, og er en universitetsby med omlag 11.000 studenter.

Byen har en rekke severdigheter og turistattraksjoner – deriblant Värmland Museum, som har spennende kulturhistoriske samlinger og kunstutstillinger.

Andre populære besøksmål i Karlstad er bl.a. den 168 meter lange steinbroen «Östra Bron» fra 1811 – som er den lengste steinbro i Sverige, Karlstad Domkirke fra 1700-tallet, Kunstmuseet Sandgrund Lars Lerin – med utstillinger av akvareller og grafikk samt Alster Herregård fra 1772 – en minnegård viet dikteren Gustaf Fröding.

Brigademuseet i Värmland skal ifølge planen åpnes i løpet av 2013 i Karlstad. Dette vil bli en stor turistattraksjon for byen, og museet vil ha forsvarshistoriske utstillinger.

Reiser man til Karlstad med barn, kan et besøk i Mariebergsskogen anbefales. Dette er en liten fornøyelsespark med bl.a. pariserhjul, en mini-dyrepark og et friluftsmuseum med flere historiske bygninger fra regionen.

Karlstad har dessuten et innendørs svømmebasseng samt flere badeplasser langs innsjøen Vänern.

Litt utenfor Karlstad sentrum ligger Bergvik kjøpesenter – som har omlag 65 butikker.

Nærmeste flyplass er Karlstad Airport, som ligger 18 km nordvest for sentrum.