Leiebil Karlsruhe

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Karlsruhe

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Karlsruhe

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Karlsruhe fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Karlsruhe gjennom oss.

Karlsruhe guide

Bilutleie Karlsruhe
Leiebil Karlsruhe

Karlsruhe er en by i delstaten Baden-Württemberg som ligger sørvest i Tyskland, nær den fransk-tyske grensen og ved elven Rhinen. Karlsruhe ble grunnlagt i 1715 som Karlsruhe Palace da Tyskland var en serie av fyrstedømmer og bystater.

Byen er kjent for spesielle arkitektur og byplanlegging av sentrum. I sentrum for konstruksjonene ble slottet bygget, og ut fra dette midtpunktet strålte det 32 gater ut. På grunn av dette plansystemet kan ligne en vifte har Karlsruhe fått kallenavnet «viftebyen».  Svært mange av gatene finnes den dag i dag, og slottet (eller palasset som det ofte kalles) med parkanlegg og botanisk hage i midten av denne strukturen, er absolutt verdt et besøk.
På grunn av likheter med USAs hovedstad har det vært spekulert i om Karlsruhe har vært modell for byplanleggingen i Washington, DC

Byen har et godt kulturtilbud med teater, museer og konsertsaler. En av dem er State Art Gallery med malerier fra seks ulike århundre. Byen har også egen opera.

Ved jernbanestasjonen ligger rekreasjonsområdet Stadtgarten hvor det også finnes en dyrehage. Byen er et universitets- og forskingssenter. Det pågår en omfattende forskning og utvikling med fokus på bærekraftig energi og internett-teknologi i byen.

Den nærmeste store flyplassen er Baden Airpark som ligger 40 km fra sentrum av Karlsruhe. En annen stor flyplass er Stuttgart lufthavn, ca. 84 km fra Karlsruhe.