Leiebil Karlsruhe

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Karlsruhe

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Karlsruhe

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Karlsruhe fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Karlsruhe gjennom oss.

Karlsruhe guide

Bilutleie Karlsruhe

Leiebil Karlsruhe

Karlsruhe er en by i delstaten Baden-Württemberg som ligger sørvest i Tyskland, nær den fransk-tyske grensen og ved elven Rhinen. Karlsruhe ble grunnlagt i 1715 som Karlsruhe Palace da Tyskland var en serie av fyrstedømmer og bystater.

Byen er kjent for spesielle arkitektur og byplanlegging av sentrum. I sentrum for konstruksjonene ble slottet bygget, og ut fra dette midtpunktet strålte det 32 gater ut. På grunn av dette plansystemet kan ligne en vifte har Karlsruhe fått kallenavnet «viftebyen».  Svært mange av gatene finnes den dag i dag, og slottet (eller palasset som det ofte kalles) med parkanlegg og botanisk hage i midten av denne strukturen, er absolutt verdt et besøk.
På grunn av likheter med USAs hovedstad har det vært spekulert i om Karlsruhe har vært modell for byplanleggingen i Washington, DC

Byen har et godt kulturtilbud med teater, museer og konsertsaler. En av dem er State Art Gallery med malerier fra seks ulike århundre. Byen har også egen opera.

Ved jernbanestasjonen ligger rekreasjonsområdet Stadtgarten hvor det også finnes en dyrehage. Byen er et universitets- og forskingssenter. Det pågår en omfattende forskning og utvikling med fokus på bærekraftig energi og internett-teknologi i byen.

Den nærmeste store flyplassen er Baden Airpark som ligger 40 km fra sentrum av Karlsruhe. En annen stor flyplass er Stuttgart lufthavn, ca. 84 km fra Karlsruhe.

Meny