Leiebil Karlskrona

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sverige
  4. chevron_right
  5. Leiebil Karlskrona

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Karlskrona Finn

beste pris på bilutleie i Karlskrona fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Karlskrona gjennom oss.

Karlskrona guide

Bilutleie Karlskrona
Leiebil Karlskrona

Karlskrona er en by som ligger i Blekinge helt sørvest i Sverige og har 35 212 innbyggere (2010).

Den svenske flåten har sin hovedbase i Karskrona, og her har de blant annet en sjømannsskole. Skipsverftet  Karlskronavarvet AB omfatter også verkstedindustri. Den gamle marinebasen i Karlskrona står på UNESCOs verdensarvliste, og marinemuseet er et populært besøksmål i Karlskrona.

Byen har fått sitt navn etter Karl XI av Sverige og fikk bystatus i 1680. Den er kjent for sin hyggelige atmosfære og har beholdt sin opprinnelige gateplan. Siden alle gatene følger et rutenettmønster kan vinden blåse fritt fra havet rett inn i hjertet av byen. Torget i Karlskrona er det største i Skandinavia, og faktisk det nest største i Europa, etter den røde firkanten i Moskva.

Utenfor byen ligger øygruppen Karlskrona som er den sørligste delen av den svenske skjærgården. Flere øyer er koblet til byen med ferger, og Karlskrona er derfor en yndet destinasjon om sommeren.
En av de viktigste dagene i året er dagen før sankthansaften. Da holdes det et stort marked som kalles Lövmarknaden som er svært populær blant lokalbefolkningen. Hvert år i slutten av juli / begynnelsen av august er det en seilbåtfestival i havnen.

Den nærmeste flyplassen er Ronneby 37 km fra sentrum. Kalmar Airport ligger 87 km nord for Karlskrona.