Leiebil Jacksonville Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Jacksonville Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Jacksonville Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Jacksonville Lufthavn gjennom oss.

Jacksonville Lufthavn guide

Bilutleie Jacksonville Lufthavn
Leiebil Jacksonville Lufthavn

Jacksonville International Airport (JAX) ligger i delstaten Florida, om lag 23 km nord for Jacksonville sentrum.

Flyplassen ble innviet i 1968, og har 1 terminalbygning. Jacksonville Lufthavn betjener om lag 6 millioner passasjerer årlig.

En rekke flyselskaper har direkteruter fra Jacksonville Lufthavn til 24 destinasjoner i USA – deriblant Las Vegas, Washington D.C., Denver, Miami og Chicago.

Det er flotte publikumsfasiliteter på flyplassen –  med mange restauranter, caféer og snackbarer. I tillegg finnes butikker, aviskiosk, minibanker, meditasjonsrom, Spa-senter, kunstgalleri, massasjestoler, informasjons-disk samt gratis trådløs internett-tilgang.

Det ligger 2 hoteller på flyplassen: Clarion Hotel Airport (som også har business center med konferanserom) og Microtel Inn & Suites. I tillegg er det flere hoteller i nærområdet.

For å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Det er populært å leie bil i Jacksonville, og i ankomsthallen ved bagasjeområdet finner man kontorene til en rekke anerkjente bilutleiefirmaer – deriblant National, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og Thrifty.