Leiebil Heerenveen

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Heerenveen

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Heerenveen

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Heerenveen fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Heerenveen gjennom oss.

Heerenveen guide

Bilutleie Heerenveen
Leiebil Heerenveen

Heerenveen ligger sentralt i den nordlige delen av Nederland, og tilhører provinsen Friesland. Byen har 43.500 innbyggere (2011), og er et industri- og handelssentrum.

Heerenveen ble grunnlagt i 1551, og er idag mest kjent for sin skøytearena «Thialf». Her har verdenskjente skøyteløpere og olympiske mestere satt flere verdensrekorder, og hvert år arrangeres det skøyteløp i denne kunstishallen.

Heerenveen har flere bevarte gamle bygninger – deriblant Rådhuset fra 1648 (som er omgitt av vollgraver), bygningen «Oenema State» fra 1640 (som idag er café) samt vindmøllen «Welgelegen» fra 1849.

Andre turistattraksjoner i byen er bl.a. Museum Belvédère – med utstillinger av samtidskunst samt  Wilhelm Van Haren-museet – et kulturhistorisk museum med bl.a. en miniatyrmodell av Heerenveen, slik byen så ut på 1830-tallet.

Ellers har Heerensveen teater, Sportssenter (med tennisbaner, squashbaner og svømmehall), gode shoppingmuligheter, flere restauranter og barer samt et par nattklubber.

Nærmeste flyplass er Amsterdam Schiphol Airport, som ligger138 km sørvest for Heerenveen.