Leiebil Harare

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Zimbabwe
  4. chevron_right
  5. Leiebil Harare

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Harare

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Harare fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Harare gjennom oss.

Harare guide

Bilutleie Harare
Leiebil Harare

Harare er hovedstad og største by i Zimbabwe, og ligger i nordøstre del av landet. Selve byen har 1,6 millioner innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på 2,8 millioner (2011).

Harare ligger på et platå 1490 m.o.h. – og har av den grunn et behagelig temperert klima. Gjennomsnittstemperaturen ligger på +18 grader C.

Hovedstaden er landets administrative, kommersielle og industrielle sentrum, og dessuten et viktig samferdsels-knutepunkt.

Byen er berømt for sine vakre brede avenyer prydet med Jacarandas-trær, som blomstrer 2 ganger i året. I tillegg har Harare mange parker og grøntarealer, og kalles derfor ofte for «Garden City».

Byen ble grunnlagt i 1890, og het frem til 1982 Salisbury. Harares utvikling er et produkt av kolonitiden med europeisk bosetting, og er idag en moderne storby. Bybildet bærer preg av nye høyhus og moderne skyskrapere sammen med lave bygninger fra begynnelsen av 1900-tallet.

Harare har en rekke populære turistattraksjoner – bl.a. Parlamentsbygningen fra 1895, katedralen «Angelican Cathedral» – oppført i perioden 1913 – 1964, Rådhuset fra 1933 samt African National Gallery – kunsmuseum med utstillinger av malerier, relieffer og steinskulpturer.

Andre severdigheter i og rundt byen er «Mukuvisi Woodlands» – et dyrereservat med elefanter, Chapungu Skulpturpark, Zimbabwe Museum of Human Science samt en Løvepark – der man kan komme tett innpå både løver og geparder.

Det er i tillegg flere golfbaner i Harare.

Byens flyplass, Harare International Airport, ligger 15 km sør for sentrum.