Leiebil Hamburg Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Hamburg Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Hamburg Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Hamburg Lufthavn gjennom oss.

Hamburg Lufthavn guide

Bilutleie Hamburg Lufthavn

Leiebil Hamburg Lufthavn

Hamburg Airport (HAM) er en internasjonal flyplass som ligger 8,5 km nord for Hamburg sentrum. Flyplassen heter på tysk «Flughafen Hamburg – Fuhlsbüttel».

Hamburg Lufthavn åpnet i 1911, og er den eldste flyplassen i Tyskland. Den betjener 13,6 millioner reisende i året (2011). Flyplassen har 2 terminalbygninger.

Omlag 60 flyselskaper har direkteruter fra Hamburg Lufthavn til 125 destinasjoner over hele verden – bl.a. til Zürich, Palma de Mallorca, London, München, New York, Shanghai og Reykjavik.

Flyplassen har 2 terminalbygninger, og her er det godt utvalg av butikker, restauranter og caféer. I tillegg finnes fasiliteter som informasjons-disk, møterom (med plass til 90 personer), banker, minibanker, valutaveksling, lekerom for barn, førstehjelpsstasjon, apotek, frisørsalong, bønnerom, Vip Lounge, casino samt trådløs internett-tilgang.

Det er også flere hoteller på eller i nærheten av flyplassen. De nærmeste er «Radisson Blu –   Hamburg Airport Hotel» og «Courtyard – Hamburg Airport Hotel».

For å komme seg fra Hamburg Lufthavn og inn til sentrum, kan man benytte buss, tog (S-bahn) eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Hamburg, har en rekke bilutleiebyråer sine kontorer i ankomsthallen på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, Sixt og Europcar.

Meny