Leiebil Halifax

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Halifax

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Halifax

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Halifax fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Halifax gjennom oss.

Halifax guide

Bilutleie Halifax
Leiebil Halifax

Halifax er en by i Canada, som ligger på østkysten ved Atlanterhavet, og er hovedstad i provinsen Nova Scotia. Halifax har omlag 340.000 innbyggere (2007), og er en viktig havneby.

Byen ble grunnlagt i 1749, og har en rekke historiske turistattraksjoner. Halifax er også kjent for sine gode shoppingmuligheter i butikker og kjøpesentre samt sitt livlige natteliv med restauranter, puber og levende musikk.

Hovedattraksjonen i byen er det stjerneformede fortet «Fort George» som ligger på festningsåsen Citadel Hill. Her kan man også det gamle klokketårnet fra 1803.

Andre turistattraksjoner i Halifax er bl.a. Pier 21 med Canadas Immigrasjonsmuseum, Rådhuset fra 1890, den flotte parken «Halifax Public Garden» – som ble grunnlagt i 1867, St. Mary-basilikaen i hvit granitt fra 1899, som er en flott katolsk katedral.

Det kan også nevnes at de fleste omkomne fra skipet «Titanic» ble gravlagt i Halifax i 1912 ved kirkegården «Fairview Cemetery».

Nærmeste flyplass er Halifax Stanfield International Airport, som ligger 34 km nord for sentrum.