Leiebil Enfield

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Enfield

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Enfield

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Enfield fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Enfield gjennom oss.

Enfield guide

Bilutleie Enfield
Leiebil Enfield

Enfield er et distrikt i regionen Stor-London i England, og er den nordligste av Londons bydeler. Enfield var tidligere en selvstendig by (Enfield Town), men er nå en stor forstad med omlag 295.000 innbyggere (2010).

Enfield ligger 16,3 km nord for London sentrum (Charing Cross), og det er gode transportforbindelser med tog og buss mellom forstaden og London.

Enfield er en av av de mest velstående bydelene i Stor-London, og her finnes bl.a. universitetet «Middelsex University» – der man kan etter avtale besøke «Museum of Domestic Design og Architecture» (MODA). Museet har en omfattende samling av dekorativ kunst for hjemmet.

Andre steder av interesse i Enfield er herregården «Forty Hall Manor» fra 1620-tallet. Bygningen er åpen for publikum og benyttes idag som museum av London Borough of Enfield. Museet har lokalhistoriske utstillinger med bl.a. kinesisk og engelsk porselen. I tilknytning til herregården finnes et flott hageanlegg.

Enfield har ellers stort kjøpesenter, kino, barer, nattklubber og restauranter, og det finnes en rekke parker og grøntarealer i området.

Nærmeste flyplass er London Stansted Airport, som ligger 46 km nordøst for Enfield.

London Gatwick Airport ligger 105 km sør for Enfield – (ca. 1 time og 15 min. i kjøretid).