Leiebil Dortmund

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Dortmund

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Dortmund

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dortmund fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dortmund gjennom oss.

Dortmund guide

Bilutleie Dortmund

Leiebil Dortmund

Dortmund ligger vest i Tyskland – i delstaten Nordrhein-Westfalen –  nærmere bestemt i den østlige del av Ruhr-området. Byen har i underkant av 600.000 innbyggere (2010), og er Europas største kanalhavn. Dortmund-Ems-kanalen er byens ”hovedpulsåre”.

Dortmund er første gang nevnt i skriftlige kilder i år 880. Den er da omtalt som et viktig handelssted – og senere i middelalderen fikk Dortmund stor betydning som medlem av Hansaforbundet. I tillegg til å være en betydelig industriby (med særlig vekt på elektroteknisk produksjon) er Dortmund kjent for sine mange ølbryggerier.

Dortmund ble sterkt ødelagt av alliert bombing under den annen verdenskrig, men noen av de viktigste historiske byggverkene er senere blitt gjenreist. Det gjelder bl.a. de to 1200-tallskirkene Reinoldikirche og Mariakirche.

Etter 2. verdenskrig er det blitt oppført flere monumentalbygg, bl.a. Opernhaus fra 1958 og Westfalenhalle fra 1952, et av Europas største kongress-sentre. Et kjent landemerke i Bonn er ellers fjernsynstårnet Florianturm. Fotballfrelste vil nok også avlegge arenaen «Signal Iduna Park» et besøk – hjemmebanen til det kjente fotballaget Borussia Dortmund.

Dortmund er dessuten kjent for sine mange store parker, hvorav den aller største – Westfalenpark – dekker et areal på hele 700 da. Byens botanisk hage er i tillegg et populært besøksmål, og det samme er dyreparken.

Nærmeste flyplass er Dortmund Airport, som ligger 14 km øst for sentrum.

Meny