Leiebil Deventer

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Deventer

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Deventer

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Deventer fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Deventer gjennom oss.

Deventer guide

Bilutleie Deventer
Leiebil Deventer

Deventer ligger øst i Nederland, og har ca. 99.000 innbyggere (2011). Byen ligger på østsiden av elven IJssel i provinsen Overijssel.

Deventer er kanskje mest kjent for sin produksjon av honningkaker, som har funnet sted i denne byen i over 500 år.
Ellers har byen en livlig elvehavn samt et vakkert historisk sentrum med en rekke gamle bygninger. I gamlebyen finnes dessuten et stort torg med en fontene fra 1898.

En av byens mest kjente severdigheter er kirken «Grote Kerk» eller «Lebuinus-kirken» som ble første gang oppført på 1000-tallet. Kirken står på UNESCOs verdensarvliste. Nåværende kirke er fra 1528.

Andre turistattraksjoner i Deventer er bl.a. Rådhuset fra 1200-tallet, den sen-gotiske bygningen «Waag» fra 1528,  Leketøysmuseet – der det både finnes utstillinger av historiske leker samt aktiviteter for barn samt kunstgalleriet «Kunstlab» – med utstillinger av samtidskunst.

I det byhistoriske museet i Deventer ligger i bygningen «Waag» ved torget, og her kan besøkende se utstillinger av arkeologiske funn, malerier, sølvtøy samt en modell av byen.

Det er ellers gode shoppingmuligheter i Deventer med både små butikker og store kjøpesentre.

Byen arrangerer i tillegg en rekke årlige festivaler, der bokfestivalen og friluftsfestivalen er blant de mest populære.

Nærmeste flyplass er Amsterdam Schiphol Airport, som ligger 117 km vest for Deventer.