Leiebil Detroit

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Detroit

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Detroit

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Detroit fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Detroit gjennom oss.

Detroit guide

Bilutleie Detroit
Leiebil Detroit

Detroit ligger ved elven Detroit River og innsjøen Lake St. Clair, og er den største byen i den amerikanske delstaten Michigan. Detroit ligger rett overfor byen Windsor i provinsen Ontario (i Canada).

Selve Detroit har 714.000 innbyggere (2010), mens metropolområdet har et innbyggertall på ca. 4,3 millioner. Detroit er en betydelig havneby på Detroitelven.

Den amerikanske bilindustrien startet i Detroit, og byen har fremdeles en betydelig bilindustri – der General Motors, Ford og Chrysler har sine fabrikker.

Detroit har også universitet – som ble grunnlagt i 1911. Detroit er kjent som en flerkulturell by med stor innvandring. Bybildet består stort sett av høyhus og skyskrapere, og Comerica Tower of Detroit Center rager 189 meter over bakken.

Byen har et kontinentalt klima med varme somre og kalde vintre. Vinterstid kommer nedbøren ofte i form av snø.

Noen av byens mest viktige turistattraksjoner er bl.a. «Detroit Cultural Center» – med bibliotek, kunstgalleri og flere museer – deriblant et historisk museum, Science Center samt «Detroit Institute of Arts» – som har en betydningsfull kunstsamling. Her kan besøkende bl.a. se verk av Matisse, Monet, Degas og Rubens.

En annen turistattraksjon i byen er den romersk-katolske kirken «Ste. Anne de Detroit» fra 1886.

Detroit har ellers operahus, teatre, flere kasinoer, zoologisk hage og akvarium. I forstaden Dearborn ligger det populære «Henry Ford Museum» – som har stor bilsamling og utstilling av transportutstyr.

Byen er også kjent for sin årlige internasjonale jazz-festival, som er populær både for lokalbefolkningen og turister.

Detroit Metropolitan Wayne County Airport ligger 22 km sørvest for sentrum.