Leiebil Dammam

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Saudi Arabia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Dammam

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Dammam

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dammam fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dammam gjennom oss.

Dammam guide

Bilutleie Dammam
Leiebil Dammam

Dammam (arabisk: ad-Dammam) er en havneby som ligger øst i Saudi-Arabia ved Persiabukta. Byen ligger i Al-Hasa-provinsen, og er landets 3. største by med 903.000 innbyggere (2010). Regner man med storbyområdet, stiger folketallet til hele 2 millioner.

Dammam ligger i den mest oljerike regionen i verden, og er kjent for å være hovedkvarter for Saudi-Arabias oljeindustri. Byen er også et viktig handelssentrum, og er dessuten endestasjon for jernbanelinjen fra Riyadh – Saudi-Arabias hovedstad.

Havnen «Kong Abdulazis Sea Port» er landets nest største, og ble grunnlagt på 1940-tallet.

Noen av de mest populære turistattraksjonene i Dammam er bl.a. Nasjonalmuseet – med fokus på landets histore og kultur med bl.a. arkeologiske og etnografiske utstillinger, «Heritage Village» –  museum med stor antikvitetssamling fra hele landet samt «Dammam Corniche» – den 4 km lange kyststripen som strekker seg fra Aziziah-stranden til Tarot Island.

Også Kong Fahd Park er et flott besøksmål. Dette er en grønn oase i Dammam med trær og busker, kunstige innsjøer, caféer, kunstige laguner, fossefall, fontener samt fornøyelsesparken Saudi.

Dammam er kjent for sine flotte sandstrender, og det populære strandområdet «Half Moon Bay» anbefales et besøk. Her ligger også to fornøyelsesparker. Sør for dette området har man gode dykkermuligheter.

Byen har ellers et delfinarium og en dyrepark. I tillegg har Dammam gode shoppingmuligheter med store kommersielle komplekser, kjøpesentre og butikker samt flere markeder.

Nærmeste flyplass er King Fahd International Airport, som ligger 35 km nordvest for Dammam.