Leiebil Costa Rica

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Costa Rica

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Costa Rica fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Costa Rica gjennom oss.

Costa Rica guide

Bilutleie Costa Rica
Leiebil Costa Rica

Costa Rica er en republikk i Mellom-Amerika, som har felles grense med Nicaragua og Panama. Landet har dessuten kystlinje både mot Stillehavet og Det karibiske hav i øst. Costa Rica har et innbyggertall på omlag 4,2 mill. (2010). Den største byen i landet er hovedstaden San José – med om lag 300 000 innbyggere. Regner man med forstedene, stiger folketallet til over 1 million.

Andre større byer i Costa Rica er Cartago, Alajuela, Liberia, San Isidro – samt den kjente havne- og cruisebyen Puntarenas.

Det offisielle språket i Costa Rica er spansk, men også noen indianske språk er i aktiv bruk i enkelte miljøer.

Naturen i landet er svært variert, og man finner både frodige, tropiske skoger og slettelandskap. I tillegg finnes det en rekke vulkanske fjellområder, der den høyeste toppen rager vel 3800 m.o.h.

Costa Rica er ellers berømt for sine mange flotte nasjonalparker – bl.a. på øya Isla del Coro, der også en del av havområdet rundt hører med. Flere av dem står på UNESCOs verdensarvliste.

Landets hovedflyplass ligger i nærheten av Alajuela og heter Juan Santamaria International Airport.

Destinasjoner