Leiebil Cleveland

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Cleveland

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Cleveland

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Cleveland fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Cleveland gjennom oss.

Cleveland guide

Bilutleie Cleveland
Leiebil Cleveland

Cleveland ligger nordøst i USA ved innsjøen Lake Erie, og tilhører delstaten Ohio. Cleveland  er administrativt sentrum for fylket Cuyahoga County, og gjennom byen renner elven Cuyahoga River.

Cleveland er et økonomisk og kulturelt sentrum for regionen samt et viktig transportknutepunkt. I tillegg er Cleveland en betydelig havneby, og har 3 universiteter. Selve byen har 397.000 innbyggere (2010), mens storbyområdet har et folketall på 2 millioner.

Cleveland har et fuktig kontinentalt klima med varme, fuktige somre og kalde, ofte snørike vintre.

Et kjent landemerke i Cleveland skyskraperen «Key Tower» – som rager 289 meter over bakken. Dette er byens høyeste bygning. Like ved siden av ligger den 216 meter høye bygningen «Terminal Tower» fra 1930.

En stor turistattraksjon i byen er musikkmuseet «Rock and roll Hall of Fame» – som er verdens største i sitt slag og viet musikkgenren rock’n roll.

Andre populære severdigheter er bl.a. kunstmuseet «Cleveland Museum of Art» – som er kjent for sin samling av asiatisk og egyptisk kunst samt vitenskapsmuseet «Great Lakes Science Center» – med 350 interaktive og lærerike utstillinger.

Byen har også et Dampskips-museum, et kunsthistorisk museum, et historisk museum, en botanisk hage (som er den eldste i USA – grunnlagt i 1930), en dyrepark, opera, teatre samt mange parker og rekreasjonsområder.

Cleveland Hopkins International Airport ligger 20 km sørvest for sentrum.