Leiebil Charlottetown

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Charlottetown

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Charlottetown

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Charlottetown fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Charlottetown gjennom oss.

Charlottetown guide

Bilutleie Charlottetown
Leiebil Charlottetown

Charlottetown er en kanadisk by og hovedstaden i provinsen Prince Edward Island. Byen har en befolkning på 34 562 innbyggere (2011).

Charlottetown er et populært reisemål i østlige Canada, spesielt for turister fra USA og andre steder i Canada. Sentrum av byen inneholder mange vakre hus og bygninger fra viktoriatiden. En ny cruiseterminal er i ferd med å bygges, og håpet er at den vil trekke flere besøkende til byen.  Det er fint å gå turer lands strandpromenaden. Byen har også mye å tilby for de som liker golf, for eksempel kurs hos The Links at Crowbush Cove. Den har et rikt kulturliv med teater og konserter.

Charlottetown er kjent for en svært viktig historisk hendelse, det var her den canadiske konføderasjonen først ble drøftet i 1864.

Charlottetown-festivalen som holdes om sommermånedene er blitt svært populær på grunn av at Canadas eldste og mest populære musikal vises her, nemlig Anne fra Bjørkely. Musikalen er basert på Prince Edward Islands stort forfatter, Lucy Maud Montgomerys, bøker.
I byen ligger Charlottetown oljekraftverk på 112 MW, som er provinsens kraftigste kraftverk.

Charlottetown Airport ligger 5,6 km nord for Charlottetown.