Leiebil Cambridge

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Cambridge

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Cambridge

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Cambridge fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Cambridge gjennom oss.

Cambridge guide

Bilutleie Cambridge
Leiebil Cambridge

Cambridge ligger rundt 80 km nord for London, i det engelske grevskapet Cambridgeshire, der den også er administrasjonsby. Innbyggertallet er på rundt 111.000 (2010). Cambridge er en av Englands eldste bydannelser – med røtter tilbake til romertiden (Camboritum). Formell bystatus har den hatt siden 1207.

Cambridge er først og fremst kjent som en tradisjonsrik universitetsby, men er også sentrum for mange av Storbritannias viktigste høyteknologi-bedrifter.

University of Cambridge er omtrent like gammelt som byen (dvs. fra 1200-tallet), og det er inndelt i en rekke såkalte ”colleges”. De mest kjente er Christ’s College, Trinity College og St. Johns’s College, alle bygget i sengotisk stil. Universitetet inkluderer også Cavendish-laboratoriet, King’s College-kapellet og Universitetsbiblioteket. Universitetskomplekset er en viktig og dominerende del av bybildet i Cambridge.

Det finnes ellers en rekke arkitektoniske, historiske og kulturelle severdigheter i Cambridge – bl.a. Fitzwilliam Museum – med utstillinger av malerier og antikviteter, Scott Polar Institute for arktisk og antarktisk forskning – samt et imponerende museumskompleks ved Duxford Lufthavn. Det inneholder bl.a. avdelingene American Air Museum (flymuseum) og Imperial War Museum (krigsmuseum).

Nærmeste større flyplass er London Stansted Airport, som ligger 47 km sør for Cambridge.