Leiebil Bramton

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Canada
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bramton

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bramton

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bramton fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bramton gjennom oss.

Bramton guide

Bilutleie Bramton
Leiebil Bramton

Brampton er en by i den kanadiske provinsen Ontario som ligger rundt 40 km vest for sentrum av Toronto og tilhører stor-Toronto. Den har en befolkning på 523 911 innbyggere (2011).

Brampton var en gang kjent som Canadas blomsterby på grunn av den viktige drivhusindustrien i byen. Siden Brampton kan sees som en forstadsby til Toronto, tiltrekker den seg ikke spesielt mange turister. De fleste drar til Toronto om de vil gå ut, shoppe eller oppleve kulturelle aktiviteter. Men Brampron har et likevel et rikt kulturliv med blant annet et eget symfoniorkester. Det nyåpnede Rose Theatre (opprinnelig Brampton Performing Arts Centre) er blitt svært populært og et viktig trekkplaster for flere restauranter og aktiviteter i området.

Brampton har en stor innvandrerbefolkning. Ifølge en spørreundersøkelse fra 2011 var engelsk morsmålet til 51,7 % av befolkningen. Den nest mest vanlige språket var Punjabi som snakkes av 17,5 % av befolkningen.

Den nærmeste flyplassen er Toronto Pearson International Airport som ligger 22.5 km nordvest for Toronto. Det er den travleste flyplassen i Canada.