Leiebil Boston

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Boston

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Boston

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Boston fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Boston gjennom oss.

Boston guide

Bilutleie Boston
Leiebil Boston

Havnebyen Boston ligger nordøst i USA ved Atlanterhavet, og er hovedstad i delstaten Massachusetts. Byen har om lag 618.000 innbyggere (2011).

Boston er en av de eldste og mest velstående i USA, og økonomien er basert på utdannelse, helsetjenester, finans og høyteknologi. Flere kjente universiteter ligger i Boston, og litt utenfor sentrum finner man det prestisjefylte Harvard University.

Boston har et temperert klima med varme, fuktige somre og kalde – ofte vindfulle – vintre.

Byen har et rikt kulturliv, og er hjemsted for det verdensberømte «Boston Symphony Orchestra». Bybildet bærer stort sett preg av høyhus og skyskrapere, men i byens historiske sentrum – finnes fremdeles trange gater og en rekke eldre bygninger.

Boston er en populær turistdestinasjon, og mottar over 16 millioner besøkende årlig. Noen av de mest besøkte severdighetene i byen er bl.a. bygningen «Faneuil Hall» fra 1742, kirken «Christ Church» fra 1723 samt JFK Memorial Museum & Library – museum viet John F. Kennedy. Utstillingene her forteller om hans liv og virke.

«Museum of Fine Arts» anbefales også et besøk. Stedet har over 450.000 kunstskatter, og er et av landets største museer. Her kan man bl.a. se skulpturer og smykker fra det antikke Egypt samt malerier av Gauguin, Manet, Renoir, Degas og Cézanne.

En attraksjon for hele familien er «Museum of Science» – med interaktive utstillinger innen naturvitenskap og teknikk. Her finnes også en populær sommerfuglhage samt en IMAX-kino.

Boston har ellers et akvarium med seler og pingviner – som også er et populært besøksmål for barnefamilier.

Boston Logan International Airport ligger 6 km nordøst for sentrum.