Leiebil Bonn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bonn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Bonn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bonn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bonn gjennom oss.

Bonn guide

Bilutleie Bonn

Leiebil Bonn

Bonn ligger i den vestlige delen av Tyskland, nærmere bestemt i Nordrhein-Westfalen. Byen var tidligere hovedstad i forbundsrepublikken Vest-Tyskland. Enkelte deler av den tyske sentraladministrasjonen har fremdeles sete i Bonn. Rhinen renner gjennom gjennom sentrum, og bydelene på hver side av elva er bundet sammen med tre broer. Innbyggertallet i Bonn ligger på rundt 315.000 innb. (2010).

Mange arbeidsplasser forsvant da regjeringen, forbundsdagen, og de utenlandske ambassadene flyttet til Berlin etter at Tyskland ble samlet. Flere av disse er imidlertid senere blitt erstattet ved at en rekke internasjonale organisasjoner (bl.a. en del FN-kontorer) har etablert seg her.

Byens forhistorie strekker seg tilbake til ca. år 40 e. Kr., da romerne anla borgen Castra Bonnensia i nærheten. Først i middelalderen ble imidlertid Bonn en by av betydning.

Det gamle sentrum i Bonn – Altstadt – er meget vakkert, og her finner man også noen av byens mest kjente severdigheter. Det gjelder for eksempel barndomshjemmet til komponisten Ludwig van Beethoven, som i dag er museum. Det må også nevnes at Bonn selvsagt har sin Beethovenhalle – et stort kongress- og konserthus, der det hvert 3. år arrangeres festspill. Også Kunst- und Ausstellungshalle og det historiske museet «Haus der Geschichte» er viktige kulturinstitusjoner i den tidligere hovedstaden.

Andre historiske attraksjoner i Bonn er det gamle rådhuset fra 1700-tallet, som ligger ved den sentrale Markplatz. Der ligger også byens domkirke, som ble påbegynt på 1000-tallet. Kurfyrstens gamle slott er en storslagen 1700-tallsbygning, og er i dag hovedbygningen til Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität. Det imponerende Palais Schaumburg – oppført i perioden 1858-60 må også nevnes. Bygningen brukes i dag bl.a. til offisielle representasjonsformål.

Nærmeste flyplass er Köln-Bonn Airport, som ligger i utkanten av Köln – ca. 24 km nord for Bonn.

Meny