Leiebil Bodrum

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Tyrkia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bodrum

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bodrum

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bodrum fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bodrum gjennom oss.

Bodrum guide

Bilutleie Bodrum
Leiebil Bodrum

Havnebyen Bodrum ligger på sørvestkysten i Tyrkia ved Egeerhavet, og tilhører provinsen Mugla. Selve byen har omlag 35.000 innbyggere (2011), men i sommerhalvåret stiger folktallet betraktelig – da utallige turister inntar byen.

De fleste kommer hit på sol- og badeferie, og Bodrum har mange innbydende sandstrender og krystallklart badevann.

Fra havnen er det fergeforbindelse til den greske øya Kos, og det er populært for turister å ta en dagstur hit. Kos ligger kun 20 km i luftlinje fra Bodrum, og i Kos by er det tid for både shopping og severdigheter, før man tar fergen tilbake til Bodrum.

Et landemerke i Bodrum er St. Peters Borg fra 1400-tallet, som ligger på en steinete halvøy. Her kan man besøke Undervannsmuseet – der det er spennende utstilllinger av gamle skipsvrak samt  arkeologiske gjenstander som er funnet på havbunnen.

Andre turistattraksjoner i Bodrum er bl.a. gamlebyen – med livlige og fargerike utsalgssteder, Mausoleet fra år 335 f. Kr. – tidligere kjent som et av verdens syv underverk.

De flotteste badestrendene i området ligger i Gümbet, omlag 4 km sørvest for Bodrum. Mange turister søker seg hit, og her er det i tillegg godt utvalg av caféer, restauranter og butikker. Gümbet har også en flott strandpromenade.

Nærmeste flyplass er Milas – Bodrum Airport, som ligger 37 km nordøst for Bodrum sentrum.