Leiebil Berlin Tegel Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Berlin Tegel Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Berlin Tegel Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Berlin Tegel Lufthavn gjennom oss.

Berlin Tegel Lufthavn guide

Bilutleie Berlin Tegel Lufthavn
Leiebil Berlin Tegel Lufthavn

Berlin Tegel «Otto Lilienthal» Lufthavn (TXL) ligger i Tegel 8 km nordvest for Berlin ved motorveien A 111. Det går jevnlig flybuss mellom flyplassen og sentrum av Berlin. Noen av de bilutleiefirmaene som ligger ved parkeringshuset P2 på flyplassen er Hertz, Sixt, Budget, National, Europcar og Avis.

I 2012 besøkte 18 164 203 passasjerer flyplassen som er kjent for sin sekskantede arkitektur. Den er den største av Berlins tre flyplasser. I forbindelse med at flyplassene i Berlin skal slås sammen til Berlin Brandenburg lufthavn, var det planlagt at Berlin Tegel lufthavn skulle legges ned juni 2012, men en foreløpig er dette utsatt. Den er hovedbase for Air Berlin som flyr til de fleste europeiske land. De tre mest populære internasjonale destinasjonene er Zürich, London og Paris.

Flyplassen har et godt utvalg av spise- og drikkesteder. Den har postkontor, bank, gratis trådløst internett, møterom, et Airport Service Center og baby/familierom.