Leiebil Beirut Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Beirut Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Beirut Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Beirut Lufthavn gjennom oss.

Beirut Lufthavn guide

Bilutleie Beirut Lufthavn

Leiebil Beirut Lufthavn

Beirut Rafic Hariri International Airport (BEY) ligger 9 km sør for den libanesiske hovedstaden. Fram til 2005 het den bare Beirut International Airport.

Flyplassen har direkteruter til de tre største lufthavnene i Europa: Flughafen Frankfurt am Main i Frankfurt, London Heathrow Airport samt Charles de Gaulle i Paris. Det største flyselskapet som opererer fra Rafic Hariri-flygplatsen, er Lufthansa – som har én daglig avgang fra Frankfurt. Viking Airlines har ellers trafikk til Stockholm-Arlanda Airport.

Det er i dag fire serveringssteder i terminalbygningen, bl.a. en egen restaurant med japansk sjømat som spesialitet. Flere restauranter og caféer er planlagt åpnet i nær fremtid. Flyplassen har også et par kiosker og en taxfree-butikk. Det er ingen hoteller på flyplassområdet, men overnattingstilbudene i og rundt selve Beirut er gode.

For å komme seg inn til Beirut sentrum, kan man benytte enten buss eller taxi. Om man ønsker å leie bil på flyplassen, er det flere internasjonale utleiebyråer man kan henvende seg til i ankomsthallen – bl.a. Avis, Hertz, Budget, National og Dealers.

Meny