Leiebil Beirut Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Beirut Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Beirut Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Beirut Lufthavn gjennom oss.

Beirut Lufthavn guide

Bilutleie Beirut Lufthavn
Leiebil Beirut Lufthavn

Beirut Rafic Hariri International Airport (BEY) ligger 9 km sør for den libanesiske hovedstaden. Fram til 2005 het den bare Beirut International Airport.

Flyplassen har direkteruter til de tre største lufthavnene i Europa: Flughafen Frankfurt am Main i Frankfurt, London Heathrow Airport samt Charles de Gaulle i Paris. Det største flyselskapet som opererer fra Rafic Hariri-flygplatsen, er Lufthansa – som har én daglig avgang fra Frankfurt. Viking Airlines har ellers trafikk til Stockholm-Arlanda Airport.

Det er i dag fire serveringssteder i terminalbygningen, bl.a. en egen restaurant med japansk sjømat som spesialitet. Flere restauranter og caféer er planlagt åpnet i nær fremtid. Flyplassen har også et par kiosker og en taxfree-butikk. Det er ingen hoteller på flyplassområdet, men overnattingstilbudene i og rundt selve Beirut er gode.

For å komme seg inn til Beirut sentrum, kan man benytte enten buss eller taxi. Om man ønsker å leie bil på flyplassen, er det flere internasjonale utleiebyråer man kan henvende seg til i ankomsthallen – bl.a. Avis, Hertz, Budget, National og Dealers.