Leiebil Barbados

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Barbados

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Barbados fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Barbados gjennom oss.

Barbados guide

Bilutleie Barbados
Leiebil Barbados

Barbados er en liten øystat som ligger mellom Det karibiske hav og Atlanterhavet, rundt 435 kilometer nordøst for Venezuela. Til tross for nærheten til Sør-Amerika tilhører Barbados Nord-Amerika. Øystaten en er en del av øygruppen de små Antillene, men ligger for seg selv.
Barbados er arealmessig verdens fjortende minste stat. På det bredeste er øya 23 kilometer og på sitt lengste er den 34 kilometer. Det bor 284 589 (2009) innbyggere på Barbados. Bridgetown er hovedstad og den største byen.
Øya var britisk kronkoloni mellom 1652–1966. I 1966 ble Barbados uavhengig, men fortsatte å være medlem av Samveldet av nasjoner (tidl. «Det britiske samveldet») med dronning Elisabeth II som statsoverhode.

I 1666 arbeidet det 50 000 slaver på Barbados, og i dag er over 90 prosent av befolkningen av afrikansk herkomst. En sterk hvit overklasse av plantasjeeiere har preget Barbados. Landets offisielle språk er engelsk. Den lokale dialekten kalles bajansk.

Øystaten Barbados er blant Karibias mest velstående stater. Økonomien var i flere hundre år  basert på sukkerproduksjon, men fra første del av 1970-årene overtok turismen som viktigste inntektskilde. Barbados er for det meste skånet fra orkaner og tropiske stormer som herjer i området fordi den ligger langt øst, og det gjør den spesielt attraktiv for turister som søker et karibisk paradis. Klimaet er svært behagelig med pålandsvind med havtemperatur omkring 30 grader om dagen og fralandsvind om natten. Viktigste attraksjon er de mange vakre, hvit strendene og det turkisblåe havet. Det finnes gode muligheter for surfing og snorkling. Øya er stort sett flat, men det er noen høydedrag mot midten av øya. Den beste perioden å besøke Barbados på er fra midten av desember til midten av april under høysesongen. De våteste månedene er juli, september og oktober. Barbados har noe å tilby både de som reiser på lavbudsjett og de som ønsker seg komfort og luksus. Mange cruiseskip stopper i Bridgetown.

Den viktigste flyplassen er Grantley Adams International Airport som ligger 13 km øst for Bridgetown.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Destinasjoner