Leiebil Ayia Napa

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Kypros
  4. chevron_right
  5. Leiebil Ayia Napa

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Ayia Napa

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Ayia Napa fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Ayia Napa gjennom oss.

Ayia Napa guide

Bilutleie Ayia Napa
Leiebil Ayia Napa

Ayia Napa (Agia Napa) ligger i distriktet Famagusta sørøst på øya Kypros i Middelhavet, og har omlag 2800 innbyggere. Dette er et av landets mest kjente og populære turiststeder, og mottar omlag 30.000 turister i året.

Ayia Napa er kjent for sine flotte badestrender samt sitt pulserende natteliv om sommeren. Til tross for at turister først og fremst kommer hit for å oppleve sol, strand- og badeliv, har byen også andre attraksjoner.

I sentrum ligger det venetianske klosteret fra 1500-tallet som anbefales et besøk, og like ved ligger hovedgaten «Makarios III-avenyen» med en rekke butikker og restauranter.

Også badelandet «Waterworld» er en populær attraksjon i Ayia Napa. Dette er en av de største i Europa. Ellers er den 2 km lange badestranden «Grecian Bay» et naturlig trekkplaster for turister.  Stranden ligger sentralt i Ayia Napa.

3 km øst for byen ligger nasjonalparken «Cape Greco» der man kan spasere i fredelige omgivelser og vakker natur.

Nærmeste flyplass er Larnaca International Airport, som ligger 60 km sørvest for Ayia Napa.