Leiebil Athen Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Athen Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Athen Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Athen Lufthavn gjennom oss.

Athen Lufthavn guide

Bilutleie Athen Lufthavn
Leiebil Athen Lufthavn

Athens International Airport – Elefhérios Venizélos (ATH) ligger omlag 30 km øst for Athen sentrum, og er blant de 30 travleste flyplasser i Europa.

Lufthavnen er kjent som en av verdens flotteste og mest moderne – både med hensyn til arkitektur og interiør. Flyplassen betjener 16,2 millioner passasjerer i året (2009), og flyselskapene Aegean Airline og Olympic Air har base her.

Fra Athen Lufthavn går det direktefly til inn- og utland, bl.a. til de greske øyer, til de fleste større byer i Europa samt til byer som Tel Aviv, Dubai, Beijing og Singapore.

Flyplassen ble åpnet i 2001, og har 2 terminaler. Fasiliteter som finnes for reisende er bl.a. bank, minibanker, postkontor, business-senter, internett-tilgang, lekerom for barn, døgnåpent legesenter, turistinformasjon, apotek samt kort- og langtidsparkering. Det er i tillegg en rekke butikker og kiosker i terminalbygningene, og flyplassen har 16 caféer/restauranter/barer. Nærmeste hotell – Sofitel Athens Airport Hotel – ligger rett overfor terminalbygningene.

Fra flyplassen kan man benytte buss, metro, lokaltog eller taxi for å komme seg inn til Athen sentrum. I tillegg har bilutleiefirmaene Avis, Budget, Hertz, National og Sixt sine kontorer på Athen Lufthavn, dersom man ønsker å leie bil.