Leiebil Apeldoorn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Nederland
  4. chevron_right
  5. Leiebil Apeldoorn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Apeldoorn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Apeldoorn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Apeldoorn gjennom oss.

Apeldoorn guide

Bilutleie Apeldoorn
Leiebil Apeldoorn

Apeldoorn ligger midt i Nederland – omlag 90 km øst for Amsterdam, og tilhører provinsen Gelderland. Apeldoorn er et regionalt senter, og har 156.000 innbyggere (2012).

Byen har et variert kulturliv med teater, museer, gode shoppingmuligheter og hyggelige restauranter.

Den tidligere sommerresidensen for landets kongefamilier – «Palais Het Loo» – ligger i utkanten av Apeldoorn, og er idag en stor turistattraksjon. Palasset ble oppført i 1686, og er idag et museum. Her kan publikum komme inn i palasset, eller spasere i den vakre Slottsparken eller Slottshagene.

En annen populær turistattraksjon i Apeldoorn er dyreparken «Apenheul». Her kan man  se mange ulike apearter – og flere av dem beveger seg fritt blant besøkende.

Andre attraksjoner i byen er CODA Museum – et museum for moderne kunst samt fornøyelsesparken «Family Queen Juliana Park Tower» – med over 60 attraksjoner. Parken egner seg best for barn under 12 år.

Nærmeste flyplass er Amsterdam Schiphol Airport, som ligger 100 km vest for Apeldoorn.