Leiebil Anchorage Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Anchorage Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Anchorage Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Anchorage Lufthavn gjennom oss.

Anchorage Lufthavn guide

Bilutleie Anchorage Lufthavn
Leiebil Anchorage Lufthavn

Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) ligger 8 km sørvest for Anchorage sentrum. Dette er den største flyplassen i Alaska – og den betjener over 5 millioner passasjerer i året (2011).

Anchorage Lufthavn åpnet i 1951, og har 2 terminalbygninger: Terminal North og Terminal South. Det går gratis shuttlebuss mellom terminalene.

om lag 50 flyselskaper har direkteruter fra Anchorage Lufthavn til en rekke destinasjoner i USA og Asia. Det finnes også sesongmessige flyruter herfra til Zürich i Sveits.

Anchorage Lufthavn har en rekke publikumsfasiliteter – deriblant restauranter, caféer, røykesalong, butikker, banker, minibanker, informasjons-disk, valutaveksling, møterom samt trådløs internett-tilgang.

Det finnes i tillegg flere hoteller i nærområdet.

For å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum, kan man benytte buss eller taxi.

Dersom man ønsker å leie bil i Anchorage, har en rekke leiebilaktører sine kontorer i et senter som ligger rett overfor Terminal South. Det går gratis shuttlebuss fra terminalbygningen hit. I leiebilsenteret finnes de anerkjente aktørene som Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.