Leiebil Wolverhampton

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Wolverhampton

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Wolverhampton fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Wolverhampton gjennom oss.

Wolverhampton guide

Bilutleie Wolverhampton
Leiebil Wolverhampton

Wolverhampton ligger i West Midlands i England – 20 km nordvest for Birmingham. Innbyggertallet ligger på rundt 250.000 (2010), og Wolverhampton er en av de viktigste byene i det tradisjonsrike kull- og industridistriktet Black Country. Distriktets industrihistorie kan man for øvrig oppleve i «The Black Country Museum».

En av Wolverhamptons historiske attraksjoner er Church of St. Peter, som ble innviet i år 994. Den nåværende kirkebygningen er fra 1400-tallet. Ellers kan man se spennende popkunst (av bl.a. Andy Warhol) i Wolverhampton Art Gallery.  Er man interessert i historisk herregårdsarkitektur, er et besøk i Moseley Old Hall, Wightwick Manor eller Boscobel House å anbefale. I nærheten av sentrum finnes det dessuten en populær victoriansk park – West Park –  som innbyr til rekreasjon og spaserturer.

Fotballinteresserte vil kanskje også prioritere å overvære en av hjemmekampene til byens berømte fotball-lag, Wolverhampton Wanderers FC (”The Wolves”).

Nærmeste større flyplass er Birmingham International Airport, som ligger ca. 43 km sørøst for Wolverhampton.