Leiebil Zaragoza Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Zaragoza Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Zaragoza Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Zaragoza Lufthavn gjennom oss.

Zaragoza Lufthavn guide

Bilutleie Zaragoza Lufthavn
Leiebil Zaragoza Lufthavn

Zaragoza ligger nordøst i Spania, og er hovedstad i regionen Aragón. Byen ligger ved elva Ebro i Zaragoza-provinsen – 300 km nord for Madrid. Zaragoza har 675.000 innbyggere (2011), og  er Spanias 5. største by.

Zaragoza er en viktig handels- og industriby, og er dessuten et betydelig samferdselsknutepunkt. Byen har et eget universitet – som ble grunnlagt i 1474.

Et kjent landemerke i byen er kirken «Basilica del Pilar» fra 1600-tallet – den største barokkbygningen i landet, og en av de viktigste pilgrimsmål i den katolske verden. Inne i kirken kan man også se flere interessante kunstverk –   bl.a. freskomalerier av Goya.

Andre kjente severdigheter i Zaragoza er Gamlebyen «Casco Viejo» – med den mauriske bymuren fra 1000-tallet, «Cathedral de la Seo» fra 1500-tallet – byens eldste kirke, bygningen «La Lonja» fra 1500-tallet samt palasset «La Aljateria» – opprinnelig fra 1000-tallet – med tårnet «Troubadou» (som stammer fra 800-tallet).

Byen har ellers et museum som er viet til billedhuggeren Pablo Serrano – med utstillinger av skulpturer, tegninger og grafikk.

I tillegg finnes akvarium, messe-/konferansesenter og et historisk museum.

Byens flyplass – Zaragoza Airport – ligger 15 km vest for sentrum.