Leiebil Tirana Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Tirana Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tirana Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tirana Lufthavn gjennom oss.

Tirana Lufthavn guide

Bilutleie Tirana Lufthavn

Leiebil Tirana Lufthavn

Tirana internasjonale Lufthavn Mor Teresa (TIA) ligger 17 km nordvest for Albanias hovedstad. Den befinner seg i landsbyen Rinas og kalles derfor også Rinas internasjonale lufthavn. Det går buss en gang hver time mellom flyplassen og Tirana. Taxi er og et godt alternativ. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Sixt, Avis, Eurocar, Europcar, Albania car rentals, LE interprise, Albania airport rent a car og Hertz.

Tirana Lufthavn er Albanias eneste internasjonale lufthavn. Kommunismens fall førte til både politiske og sosiale endringer, og dermed også behov for å øke kapasiteten. Flyplassen ble derfor renovert mellom 2005 og 2008. Mellom 2005 og 2010 ble passasjertallet fordoblet, og i 2011 besøkte 1 817 073 passasjerer flyplassen.  I 2001 ble Tirana Lufthavn oppkalt etter Mor Teresa. Den betjener over 30 europeiske destinasjoner.

Flyplassen har fire forskjellige barer og kafeer og en restaurant. Den har og tax-free butikk og andre shoppemuligheter, blant annet en smykkebutikk. Trådløst internett er gratis, og flyplassen har business- og VIP-lounge.

Meny