Leiebil Tirana Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Tirana Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tirana Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tirana Lufthavn gjennom oss.

Tirana Lufthavn guide

Bilutleie Tirana Lufthavn
Leiebil Tirana Lufthavn

Tirana internasjonale Lufthavn Mor Teresa (TIA) ligger 17 km nordvest for Albanias hovedstad. Den befinner seg i landsbyen Rinas og kalles derfor også Rinas internasjonale lufthavn. Det går buss en gang hver time mellom flyplassen og Tirana. Taxi er og et godt alternativ. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Sixt, Avis, Eurocar, Europcar, Albania car rentals, LE interprise, Albania airport rent a car og Hertz.

Tirana Lufthavn er Albanias eneste internasjonale lufthavn. Kommunismens fall førte til både politiske og sosiale endringer, og dermed også behov for å øke kapasiteten. Flyplassen ble derfor renovert mellom 2005 og 2008. Mellom 2005 og 2010 ble passasjertallet fordoblet, og i 2011 besøkte 1 817 073 passasjerer flyplassen.  I 2001 ble Tirana Lufthavn oppkalt etter Mor Teresa. Den betjener over 30 europeiske destinasjoner.

Flyplassen har fire forskjellige barer og kafeer og en restaurant. Den har og tax-free butikk og andre shoppemuligheter, blant annet en smykkebutikk. Trådløst internett er gratis, og flyplassen har business- og VIP-lounge.