Leiebil Tampa

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Tampa

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Tampa

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tampa fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tampa gjennom oss.

Tampa guide

Bilutleie Tampa
Leiebil Tampa

Tampa ligger ved bukten Tampa Bay ved Mexicogolfen, i den amerikanske delstaten Florida. Innbyggertallet i selve byen ligger på rundt 340.000 (2010), mens hele storbyområdet har et folketall på bortimot 2,8 millioner.

Tampa er et betydelig handelssentrum og industriby – men forbindes nok først og fremst med den omfattende turismen i området.

Spanjolene inntok området allerede på 1500-tallet, men det var først rundt midten av 1800-årene Tampa vokste fram som by. Veksten lot imidlertid vente litt på seg, men etter 2. verdenskrig gikk byen inn i en formidabel ekspansjonsperiode.

Tampa har en rekke spennende attraksjoner å by på, bl.a. Ybor City – et sentrumsstrøk som tidligere var kjerneområdet for byens omfattende sigarproduksjon, men som i dag har et livlig utelivstilbud med en rekke barer og klubber. Områdets autentisitet er bevart, ved at de gamle sigarfabrikkene fremdeles ligger der. Et mer eksklusivt utelivsområde finner man i Channelside, der det bl.a. finnes flere gourmetrestauranter.

For øvrig finnes det også mange gode opplevelsestilbud for familier i Tampa. Det gjelder først og fremst temaparken «Busch Gardens», som har fokus på Afrika. Her kan man både oppleve en rekke afrikanske dyrearter og benytte en eller flere av parkens mange berg- og dalbaner. Like i nærheten ligger Adventure Island, som er et gigantisk badeland.

Tampas mest berømte promenade er det 7 km lange fortauet Bayshore Boulevard, der utsikten er fabelaktig. Dette skal være verdens lengste, sammenhengende fortau.

Ellers er Tampa kjent for piratfestivalen «Gasparilla Festival», som arrangeres hvert år i januar. Da er det et yrende folkeliv, med en båtkortesje som hovedattraksjon.

Nærmeste flyplass er Tampa International Airport, som ligger 11 km vest for bysentrum.