Leiebil Sunderland

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Sunderland

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sunderland

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sunderland fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sunderland gjennom oss.

Sunderland guide

Bilutleie Sunderland
Leiebil Sunderland

Sunderland er en kystby nordvest i England – i grevskapet Tyne and Wear. Byen ligger 15 km sørøst for Newcastle, og har ca. 185.000 innbyggere (2010). Tidligere var Sunderland kjent som en viktig verftsby og for sin betydelige kulleksport. Den opprinnelige byen Sunderland, som utgjør sentrumskjernen, ble i 1974 utvidet under navnet City of Sunderland, som har til sammen rundt 280.000 innbyggere. City of Sunderland omfatter også de tidligere småbyene Washington, Houton-le-Spring og Hetton-le-Hole.

I bydelen Monkwearmouth, nær utløpet av elva Wear, ligger den interessante St. Peter’s Church. De eldste delene er fra slutten av 600-tallet, de yngste fra 1300-tallet. Her ligger også Sunderlands universitet. Ellers finnes det flere interessante museer i byen – bl.a. Sunderland Museum & Winter Gardens og Sunderland Glass Centre. Et populært turistmål er dessuten middelalderslottet Hylton Castle.

Det er også muligheter for andre typer aktiviteter i Sunderland. Man kan for eksempel nyte godværsdagene i sommermånedene på de flotte badestrendene ved Roker og Seaburn.

Nærmeste flyplass er Newcastle Airport, som ligger ca. 25 km nordvest for Sunderland.