Leiebil Stockport

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Stockport

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Stockport

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Stockport fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Stockport gjennom oss.

Stockport guide

Bilutleie Stockport
Leiebil Stockport

Stockport ligger i Nordvest-England – omlag 10 kilometer sør for Manchester, og er en del av storbyområdet Greater Manchester. Stockport ligger ved den kjente elva Mersey, og byen har rundt 140.000 innbyggere (2010).

Stockports historie som by starter på 1500-tallet, og industrivirksomhet har preget stedet helt siden grunnleggelsen. På 1700-tallet ble det etablert en mekanisert silkefabrikk her, og fra 1800-tallet dominerte bomullsindustrien i Stockport. I tillegg ble byen et senter for den engelske hatte-produksjonen, og den siste hattefabrikken ble nedlagt så sent som i 1997. Stockports hatte-historie kan man gjøre seg bedre kjent med i museet «Hat Works».

Byens mest kjente landemerke er «Stockport Viaduct», som ble bygget i 1840 – og som har hele 27 teglsteinsbuer. Hovedjernbanelinja inn til sentrum går over Stockport Viaduct. Ellers er det praktfulle rådhuset fra 1908 et eksempel på flott arkitektur. Også byens eldste bygning, «Underbank Hall» (bygget på 1500-tallet), er vel verd et besøk. Det samme er Vernon Park, litt utenfor sentrum, som ble anlagt i 1858.

Nærmeste flyplass er Manchester Airport, som ligger ca. 13 km sørvest for Stockport.