Leiebil Sheffield

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Sheffield

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Sheffield

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sheffield fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sheffield gjennom oss.

Sheffield guide

Bilutleie Sheffield

Leiebil Sheffield

Sheffield ligger i South Yorkshire, og er den 4. største byen i England. Innbyggertallet ligger på rundt 640 000 (2010) – mens det i hele South Yorkshire-regionen bor om lag 1,2 millioner. Elva Don renner gjennom byen, og det har i dette området vært boplasser her siden vikingtiden.

Det Sheffield er mest kjent for, er produksjon av stål. Allerede på 1300-tallet ble det første stålverket etablert – og fremdeles produseres det stål her. Nå er det spesialstål til kniver og verktøy byen i særlig grad forbindes med. Det er ellers en betydelig grafisk industri i Sheffield.

Sheffields fremste arkitektoniske attraksjon er St. Peter- og St. Paul-kirken fra 1100-tallet. Ellers har byen et tradisjonsrikt teater, som ble etablert i 1897 (restaurert i 1990) samt flere museer.

Byen er i dag et senter for utdanning, og det finnes to universiteter her, som har til sammen 40 000 studenter: University of Sheffield og Sheffield Hallam University.

Verdens første fotballklubb – Sheffield F.C. – så dagens lys i Sheffield allerede i 1857. De to mest kjente klubbene i dag er Sheffield Wednesday og Sheffield United.

De nærmeste større flyplassene er Bradford-Leeds International Airport, som ligger 75 km nord for Sheffield og Manchester International Airport (78 km vest for Sheffield).

Meny