Leiebil Shanghai

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Kina
  4. chevron_right
  5. Leiebil Shanghai

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Shanghai

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Shanghai fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Shanghai gjennom oss.

Shanghai guide

Bilutleie Shanghai
Leiebil Shanghai

Shanghai er den største byen i Kina, og en av verdens største havnebyer. Shanghai ligger på Kinas østkyst ved Østkinahavet, og byområdet deles i to av elva Huangpu.

Selve byen har 9,3 millioner innbyggere, mens storbyområdet med forsteder har et folketall på 23 millioner (2010).
Shanghai har et fuktig subtropisk klima med kjølige vintre og fuktige varme somre.

Byen er en attraktiv feriedestinasjon, og mottar turister fra hele verden. Shanghai er også et viktig samferdselsknutepunkt og et viktig økonomisk, industrielt og kommersielt sentrum. I tillegg er byen et betydelig kultur- og utdannelsessenter med mange universiteter, høyskoler, teatre og museer.

Øst for elven Huangpu ligger et nytt og moderne distrikt, som idag utgjør byens finansielle sentrum. Området bærer preg av moderne arkitektur og her ligger dessuten noen av verdens høyeste skyskrapere. Høyeste bygning i Shanghai er World Financial Center, som måler 492 meter.

Shanghai byr på en rekke severdigheter – deriblant den klassiske kinesiske hagen Yuyuan i gamlebyen – med innsjøer, paviljonger og vakre bygninger. Parken ble anlagt i 1559. Andre attraksjoner er bl.a. Shanghai Museum – med utstillinger av kinesisk kunst og kulturhistore,  Folkeparken (kalles også «Folkets Plass»), gågaten Nanjing lu – med store varehus og utallige butikker samt elevpromenaden – med gamle europeiske bygninger fra 1920-tallet. I distriktet Bilbao ligger et gammelt historisk område som kalles «vannbyen». Dette området er svært populært for turister å besøke, og her finnes vakre kanaler, broer, templer og gamle hus.

Også fjernsynstårnet Østens Perle fra 1995 anbefales et besøk. Tårnet er 468 m.o.h. og har 3 utsiktsplattformer, restaurant, kjøpesenter, hotell og byhistorisk museum.

I tillegg har Shanghai flotte badestrender, akvarium og fornøyelsesparken «Jinjiang».

Byens viktigste internasjonale flyplass er Shanghai Pudong International Airport, som ligger 46 km sørøst for sentrum.