Leiebil Santiago de Chile

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Santiago de Chile

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Santiago de Chile fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Santiago de Chile gjennom oss.

Santiago de Chile guide

Bilutleie Santiago de Chile

Leiebil Santiago de Chile

Santiago, også kjent som Santiago de Chile, er hovedstaden i Chile. Den har en befolkning på 4 985 893 innbyggere (2010), det vil si omtrent en tredjedel av Chiles innbyggere.
Bortsett fra en del bygninger fra kolonitiden har Santiago et moderne preg. Den ligger ved foten av Andesfjellene, og på klare dager når byen ikke er som verst plaget av smog, kan en se fjellene. Byplanen er regelmessig med et kvadratisk gatenett med mange parker og grønne lunger innimellom.

Hovedgaten er den brede Avenida O’Higgins, mest kjent som Alameda, som går tvers gjennom hele byen. Mellom denne og elven Mapocho ligger byens sentrum med bl.a. Plaza de Armas som er omgitt av praktbygninger som domkirken fra 1618 og erkebispe- og justispalasset. Noen kvartaler unna ligger presidentpalasset. To bratte porfyrknauser (porfyr: vulkansk bergart), Cerro San Cristóbal  og Cerro Santa Lucía, er viktige kjentmerker i byen.
Santiago er landets handels- og finanssenter, og byens mangesidige industri står for over 50 % av Chiles totale industriproduksjon. Byen har ofte vært hjemsøkt av jordskjelv, men det gjør også at chilenerne er svært godt forberedte.

Mange bruker Santiago som utgangspunkt for utflukter til Andesfjellene. Like i nærheten av byen er det mange vingårder som er verdt å besøke siden Chile er en av verdens viktigste vinprodusenter.
Arturo Merino Benitez International Airport, også kjent som Santiago flyplass, ligger 20 minutter fra sentrum.

Meny