Leiebil Sanford

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Sanford

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sanford

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sanford fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sanford gjennom oss.

Sanford guide

Bilutleie Sanford
Leiebil Sanford

Sanford er en by i den amerikanske delstaten Florida – og administrativt sentrum i fylket Seminole County. Innbyggertallet ligger på rundt 54.000 (2010). Tar man hele metropolområdet med, stiger folketallet opp i over 2 millioner.

Turismen er en viktig næringsvei i Sanford, og i flere av de moderne sentrumsgatene – særlig i hovedgaten First Street – finnes det en rekke antikvitetsbutikker, restauranter og kunstgallerier. Ønsker man en annen type shoppingmuligheter, kan man for eksempel besøke «The Seminole Town Center» litt vest for bykjernen. Det er et av Floridas største kjøpesentre.

Ellers er Sanford en by som har satset mye på kultur – og jazzkonsertene på Magnolia Square er svært populære. Det samme er de månedlige gatefestene, som lokker folk til byen fra store deler av Florida. Også det ukentlige «Farmer’s Market» hver lørdag morgen, tiltrekker seg mange besøkende.

Blant attraksjonene ellers må de mange vakre parkene nevnes, samt den sjarmerende Riverwalk ved bredden av innsjøen Lake Monroe, som er et eldorado for joggere og turgåere. Populære besøksmål er dessuten «The Central Florida Zoo and Botanical Gardens», kunstgalleriene «Gallery on First», «Jeanine Taylor Folk Art» og «Riverhouse Pottery» – samt fylkesmuseet «Museum of Seminole County History» – der man gjennom utstillinger kan lære mer om områdets historie.

Nærmeste flyplass er Orlando Sanford International Airport, som ligger 7 km nordøst for Sanford sentrum.