Leiebil San Antonio

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil San Antonio

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie San Antonio

Sammenlign priser og finn billig leiebil i San Antonio fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i San Antonio gjennom oss.

San Antonio guide

Bilutleie San Antonio
Leiebil San Antonio

San Antonio ligger sør i USA, og er den nest største byen i delstaten Texas. Byen ligger ved San Antonio-elven – om lag 300 km vest for Houston. San Antonio har er den 7. største by i USA, og har 1,3 millioner innbyggere (2011). Regner man med metropolområdet, stiger folketallet til 2,2 millioner.

San Antonio er et viktig utdannings- og handelssentrum samt et samferdselsknutepunkt. Byen regner for å være en av USAs mest attraktive storbyer, og er et populært turistmål. San Antonio mottar om lag 20 millioner besøkende årlig.

I byen finnes en rekke bevarte historiske bygninger – deriblant Spanish Governor’s Palace fra 1749 og San Antonio-katedralen fra 1731.

En stor turistattraksjon i San Antonio er Alamo – et nasjonalhistorisk minnesmerke der «Slaget ved Alamo» skjedde i 1836. Bygningen her var opprinnelig en misjonsstasjon fra 1700-tallet, og huser idag et museum.

Andre attraksjoner i byen er bl.a. «Sea World of Texas» – der man kan oppleve delfinshow, San Antonio Museum of Art – med utstillinger av latin-amerikansk folkekunst samt den vakre promenaden «Paseo del Rio» langs elven i bysentrum. Her ligger også populære barer, restauranter og butikker – og området kalles også ofte bare for «River Walk».

Byen har ellers et transportmuseum, en botanisk hage, dyrepark, en japansk hage samt badelandet «Splashtown» – med både bølgebasseng og vannsklier.

San Antonio International Airport ligger 13 km nord for sentrum.