Leiebil Reykjavik Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Reykjavik Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Reykjavik Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Reykjavik Lufthavn gjennom oss.

Reykjavik Lufthavn guide

Bilutleie Reykjavik Lufthavn
Leiebil Reykjavik Lufthavn

Reykjavík Airport (RVK) – som har det lange navnet Reykjavíkurflugvöllur på islandsk – er hovedflyplass for det innenlandske rutenettet, i tillegg til at trafikken til Grønland og Færøyene går herfra. Flyplassen har tre rullebaner, og siden den ligger helt i nærheten av byens sentrum, er ekspansjonsmulighetene små. Derfor er det planer om i løpet av relativt kort tid å flytte den.

Fra Reykjavik Airport har flyselskapene Air Iceland og Eagle Air faste ruter til alle de andre flyplassene på Island. Air Iceland har – sammen med Atlantic Airways – også ruter til Grønland og Færøyene.

Det er ingen hoteller på flyplassen, men det er kort avstand til Reykjavik sentrum, og der er tilbudet godt.  Det er ellers hyppig bussforbindelse til sentrum, og man kan jo også benytte taxi.

Dersom man ønsker å leie bil på Island, har flere av de store internasjonale bilutleiefirmaene  sine kontorer på Reykjavik Lufthavn – deriblant Avis, Budget, Europcar, National, Sixt og Thrifty.

På flyplassen er det en restaurant og flere mindre caféer, samt en butikk som selger islandske souvenirer.