Leiebil Reno

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Reno

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Reno

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Reno fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Reno gjennom oss.

Reno guide

Bilutleie Reno
Leiebil Reno

Reno ligger ved foten av den kjente fjellkjeden Sierra Nevada i den amerikanske delstaten Nevada, og har om lag 225.000 innbyggere (2011).

Reno begynte sin utvikling mot et bymessig tettsted midt på 1800-tallet, bl.a. på grunn av at det ble oppdaget gull i fjellene i nærheten. Dette skapte et gullrush, som imidlertid ikke varte så lenge – men lenge nok til at bosettingen ble relativt stor. Noen år senere ble det så funnet sølv, og en gruvevirksomhet ble etablert – noe som viste seg å bli atskillig mer innbringende.

Ellers er Reno først og fremst kjent som ”The Biggest Little Town in The World” – og er berømt for sine mange spillecasinoer. Reno konkurrerer der med en annen by i Nevada, nemlig den enda mer kjente Las Vegas. Ryktet som en by for gamblere, kombinert med noen – etter amerikansk målestokk – svært liberale skilsmisselover, har gitt byen et omdømme som moralsk ”frynsete”.

Reno er imidlertid mye bedre enn sitt rykte, og byen er også et utdanningssentrum i Nevada – og har bl.a. delstatens eldste universitet, University of  Nevada – som ble etablert i 1864. Dessuten er Reno et naturlig utgangspunkt for å besøke de flotte skisportsanleggene som er etablert i fjellene i byens nærområder.

Det er to flyplasser ved Reno: Reno – Tahoe International Airport ligger 6 km sørøst for byen samt Reno Stead Airport. Denne ligger 19 km nordvest for sentrum.