Leiebil Reading

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil England
  4. chevron_right
  5. Leiebil Reading

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Reading

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Reading fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Reading gjennom oss.

Reading guide

Bilutleie Reading
Leiebil Reading

Reading er en by med ca. 150.000 innbyggere (2010), som ligger i Berkshire – omtrent midt mellom London og Oxford. Tar man med det omkringliggende byområdet, stiger innbyggertallet til omkring 250.000. Elvene Themsen og Kennet møtes i Reading.

Reading er et viktig forretningssentrum. Her har nemlig flere store britiske og multinasjonale selskaper har sine hovedkontorer – bl.a. IT-selskapene Microsoft og Oracle. Reading er dessuten et sentrum for bl.a. forsikring og utdanning.

Ellers er Reading kjent som en festivalby. Hvert år i august arrangeres en stor rockefestival i byen. Sammen med en samarbeidende festival i Leeds, markedsføres festivalen under navnet «Carling Weekend».

Det er flere interessante museer i Reading. I tillegg til byens hovedmuseum «Reading Museum» –  kan man besøke de mer spesialiserte «The River and Rowing Museum» i Henley (litt nord for Reading) eller  «The Museum of English Rural Life» –  som bl.a. dokumenterer den engelske bondekulturen.

Nærmeste internasjonale lufthavn er London Heathrow International Airport, som ligger 49 km vest for Reading.