Leiebil Pittsburg

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Pittsburg

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Pittsburg Finn

beste pris på bilutleie i Pittsburg fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Pittsburg gjennom oss.

Pittsburg guide

Bilutleie Pittsburg
Leiebil Pittsburg

Pittsburgh ligger i den amerikanske delstaten Pennsylvania, og er en by med om lag 320.000 innbyggere (2010). To elver renner sammen ved byen (Allegheny og Monongahelas) og danner den store Ohio River. Pittsburghs elvehavn er en av USAs viktigste.

Pittsburgh–distriktet har i over 200 år vært et av landets viktigste når det gjelder produksjon av jern og stål – og byen er da også ofte blitt kalt ”Steel City”. Fremdeles betyr tungindustrien mye for Pittsburgs økonomi.

Byen ble grunnlagt 1764, etter at britene hadde inntatt et fransk fort på stedet – og oppkalt etter den britiske statsministeren William Pitt d.e. Allerede i 1787 fikk byen sitt første universitet – University of Pittsburgh.

Pittsburgh har svært mange kulturelle institusjoner, bl.a. Heinz Hall (Pittsburgh Symphony Orchestra) og Benedum Center (Pittsburgh Opera). Også en rekke av byens museer er vel verd et besøk – for eksempel «Carnegie Museum of Natural History» – med bl.a. dinosaur-skjeletter og kunstmuseet «Carnegie Museum of Art». Byen har dessuten et eget museum for den verdensberømte pop-kunstneren Andy Warhol.
Et besøksmål som særlig er rettet mot barn og ungdom, er det populærvitenskapelige «The Carnegie Science Center».

Ellers kan et besøk i den botaniske hagen i Schenley Park absolutt anbefales. Her arrangeres det også ulike kunstutstillinger i veksthuskomplekset.

Nærmeste flyplass er Pittsburgh International Airport, som ligger 30 km vest for sentrum.