Leiebil Philadelphia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil USA
  4. chevron_right
  5. Leiebil Philadelphia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Philadelphia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Philadelphia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Philadelphia gjennom oss.

Philadelphia guide

Bilutleie Philadelphia
Leiebil Philadelphia

Philadelphia er den største byen i den amerikanske delstaten Pennsylvania. Den ligger der elvene Delaware og Schuylkill møtes, og har et innbyggertall på ca. 1,5 millioner (2010). Regner man med metropolområdet, stiger folketallet til nesten 6 millioner.

Philadelphia blir ofte kalt «The City of Brotherly Love», fordi bynavnet rett og slett kan oversettes med ”brorskjærlighet”.

Philadelphia ble grunnlagt av William Penn i 1682, og er dermed USAs eldste by. Den har ellers en viktig betydning i amerikansk historie, fordi USAs uavhengighetserklæring ble undertegnet her i 1776. Dette har også gitt byen kallenavnet «The birthplace of America».

Den mest berømte severdigheten i Philadelphia er den amerikanske frihetsklokken, som ringte inn budskapet om den amerikanske uavhengigheten i 1776, og hver 4. juli (på den amerikanske nasjonaldagen) har denne klokken stadig en viktig funksjon.

Ellers er Philadelphia definitivt en kulturby, som har en rekke kunstmuseer samt jevnlige  konserter og teaterforestillinger å by på. En attraksjon med spesiell adresse til barn er fornøyelsesparken «Sesame Place Theme Park» –  som er bygget opp rundt den TV-serien som på norsk er kjent som ”Sesam Stasjon”.

Det finnes dessuten rikelig med shoppingmuligheter i Philadelphia – både i sentrum og i de mange kjøpesentrene som omkranser byen.

Nærmeste flyplass er Philadelphia International Airport, som ligger 13 km sørvest for bysentrum.